tisdag 13 juli 2010

Möten

Igår var en lååång dag för lilla mig. Jag har glömt att jag inte riktigt har samma ork som innan, men vad gör väl det när dagen var fylld med trevligheter?

Jag åkte in till Malmö för att käka lunch med två go'a tjejer, Hilde och Elin, som åkt från Haugesund respektive Stockholm för att träffas här nere.
Vi gick tillsammans på flygledarutbildningen ute på Sturup och har många minnen härifrån! De skulle hit för att mysa och shoppa och jag passade på att träffa de för en lunch på stan innan jag skulle få mitt herceptin.
Det var verkligen jättetrevligt!!

Vi strosade tillsammans tillbaka till min bil och jag åkte till sjukhuset. Väl där då min sjuksköterska, Eva, hade fått igång mitt dropp kom Viktoria. Hon hade lovat möta upp mig på cytostatikamott. för att hålla mig sällskap medans jag var fast i droppställningen;-) Vi hade jätteroligt under tiden och var rätt så fnissiga.
Upprymda var vi för att vi hade stämt möte med våran bröstsyster, Annika, som bor i Göteborg. Hon har familj här nere och då passade vi förstås på!
Vi fick en underbar kväll med god mat och framför allt gott sällskap;-) Det är väl helt fantastiskt att man kan tycka att man känner nån så väl fast man bara träffats några timmar? Det här kommer vi göra igen!
Vi har redan pratat om att vi ska åka på spa-weekend tillsammans i oktober:-)  Tack tjejer för en helt underbar kväll!
Även om jag var helt slut då jag kom hem var jag mycket nöjd och glad!! :-D

Nu väntar vi på min bror med familj som anländer nån gång ikväll. Just nu ska jag snart ut och cykla en runda på min nya investering;-)

Kram på er allihop!!

1 kommentar: