fredag 19 augusti 2011

Återbesök igen...

...och det gick bra även den här gången.
Det blir långt mellan inläggen här på bloggen nu, men det känns helt rätt. Tänkte ändå att jag kunne berätta att jag varit på återbesök idag och att jag fortfarande kan visa upp ett OK-stämpel.

Det känns ju ändå som att det på något vis är en liten seger varje gång jag kan gå därifrån lite lättare i hjärtat...
På tal om hjärtat så skall jag ha en ny undersökning av detta organ inför nästa återbesök i december. Även en liten mammografi av kvarvarande bröst ska klämmas in. 
Läkaren (som för övrigt inte var en  av de "vanliga") tyckte dessutom att jag skulle ringa till plastiken och tjata lite. Jag har efter lång väntan -remissen gick iväg i december - fått ett brev (i maj) som talade om för mig att de fått min remiss och att de skulle återkomma inom 5 mnd..... Långsamt? Näää...

Denna nya läkare var verkligen extremt noggrann i sin undersökning... Inger - om du läser detta... Vi var nog där samtidigt idag - hos Lena T, eller hur?  Visst var hon så noggrann så man verkligen hann bli lite orolig...?!

Å andra sidan - det kändes riktigt bra att bli stämplad OK efter en sådan undersökning!!!

Nu skall jag strax gå och nanna;-) Bara ut med vovvarna först...

Kram på er allihop!
Elisabeth

3 kommentarer:

 1. Visst är det alltid skönt med den där OK stämpeln!! Hjärnspökena sitter ju där långt, långt bak... En stor skål till dig! Vi måste ses snart och skåla på riktigt!!!!
  Kram på dig finaste vännen!

  SvaraRadera
 2. Käre Elisabeth !!!
  GRATTIS !!
  SÅ deilig. Uansett - så er det deilig å få vite at alt ser bra ut !! HErlig ! Glad på dine vegne : ) Hadde selv forrige uke en scinitgrafi - det ville onkologen- for jeg har - bla - så ondt i en hofte. Var jo litt nervöst kan man si- men jeg også fikk vite at det så bra ut. !!
  Håper du og dine har det bra- har sagt det för- så synd at vi ikke bor närmere hverandre. Kjempe klem fra Ingrid

  SvaraRadera
 3. Stort Grattis, vad härligt att läsa att allt är ok. En underbar känsla.
  Kram

  SvaraRadera