tisdag 9 mars 2010

Livet...

Sitter och väntar på en snubbe från electrolux som ska komma och reparera diskmaskinen.
Har spenderat väntan med att uppdatera mig på olika bloggar.... Inte så rolig läsning.

Man kan kanske säga att det är depressivt att sitta och läsa om starka människor som inte har fått det utfallet av sin sjukdom som de ville, men det är väldigt långt därifrån. Det ger ändå kraft och styrka (och mod) att läsa hur mycket livslust som finns hos så många. Även om det är tung läsning.
Inte alla jag följer har just bröstcancer, men vi har det gemensamt att vi kämpar mot cancer i någon form.
Just idag har jag läst om Anna som håller på att förlora kampen mot sin bröstcancer. Hennes nära och kära har samlats för att ta farväl och Anna själv sover lugnt. Hon kommer inte vakna upp igen

Det är förfärligt att sånt får hända, men likafullt gör det det...varje dag.

Idag tänker jag tända ett ljus för Anna

4 kommentarer:

 1. Du vet väl om att du är värdefull? Att du är viktig här och nu? Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du.

  SvaraRadera
 2. Det var tøff lesning Elisabeth, på bloggen til Anna. Sitter på jobb og kjemper med følelsene. På den ene siden ble jeg så utrolig trist at det gjør vondt langt inn i hjertet. Og på den andre siden er jeg så takknemlig for å bli påminnet om hvor godt jeg har det. Så øynene fylles med tårer av begge grunner :-) Stå på og vit at du har mange mange som tenker på deg og er der for deg. Jeg sender deg styrkende og positive klemmer og håper du holder motet oppe Elisabeth!
  Varme tanker fra Hilde

  SvaraRadera
 3. Hej Elisabeth
  tänkte bara skicka en massa kramar till dig!! Förstår att du måste läsa om sjukdomens alla sidor, även de dåliga och sorgliga. Bra att det ger dig kraft inför våren som snart är här :)
  massa kramar Sanna

  SvaraRadera
 4. Allting är annorlunda...... Kämpa på säger jag....

  Kramar Ricky

  SvaraRadera