tisdag 29 mars 2011

Himlen har fått en ängel

Jag vet fortfarande inte riktigt om jag vill skriva det här inlägget - men jag har nog inget val. Precis som en annan bröstsyster skrev i sin blogg så var Linda en tjej som berörde oss alla. Kanske speciellt vi som hade fått en liknande diagnos ungefär samtidigt.

Linda gick bort idag. Hon kommer inte hem till sin man och sina barn. Det ger en själv lite perspektiv - även om jag tyckte jag hade lite av den varan sedan innan så inser jag brutalt idag att jag redan har glömt bort en hel del. Jag som haft dumma gräl med mina två tjejer idag - allt blir så futtigt....
Samtidigt vet jag ju att allt är normalt. För mig och min familj är allting normalt - och jag blir så otroligt tacksam för att jag idag fick lov att fira min 35:e födelsedag. Det kunde varit annorlunda - och tro mig, jag vet att jag inte kan ropa hej ännu, men jag har ju trots allt fått lov att fira ännu en födelsedag. Det är jag innerligt tacksam för.

Mina tankar går till Linda, som gav så många så mycket, och till hennes familj och nära vänner som måste fortsätta utan henne.

Elisabeth

4 kommentarer:

 1. Jag har också följt Linda en lång tid nu och det är fruktansvärt. Jag själv är behandlad och än har det inte gått ett år sedan operationen. Tanken på att aldrig få hålla sina barn i handen, ruffsa om tonåringens hår, höra ens lilla 9 åring sjunga i rummet, den tanken gör mig panikslagen. Jag är färdigbehandlad med fec, taxotere och skall inte ha någon strålning. Jag har läst din blogg då och då och jag skriver en själv. Måste säga att din blogg är fin :)

  önskar dig allt gott "rosa syster"
  kram Tina

  SvaraRadera
 2. Jag kom också förbi Lindas blogg och greps av hennes öde. Som du skriver så blir ju allt annat så futtigt i detta perspektiv.
  Hoppas du ändå har det bra idag när det äntligen är fredag.
  Kom förbi här av en slump och läste litegrann. Ville säja hej!
  /Y

  SvaraRadera
 3. hej
  sökte efter en epost till dig hittar ingen
  jag undrar om du vill berätta hur allt började för dig med din sjukdom ???
  blackragon60@hotmail.com
  kram

  SvaraRadera