torsdag 15 april 2010

Torsdag

Fortfarande bihålig, men mycket bättre ändå.  Hostan är nästan borta också så jag är rätt så nöjd, faktiskt!;-)

Veckan har varit skön med mycket fint väder och riktigt bra temperaturer. Har suttit mycket ute i solen och även fått koll på vad som ska göras i trädgården.

C och jag har "jobbat på" bra och bestämt både golv och väggplattor till badet. Dessutom är inredningen klar också så vi är jättenöjda! Tyvärr blir det ju inte direkt billigt, men så är det väl att fixa badrum.
Nu väntar vi bara på offerten så vi får veta hur mycket vi ska betala för att få arbetet gjort;-)

På "hårfronten" kan jag meddela att jag minsann fått lite hår på skallen. Det är tillräckligt för att det ska synas som en skugga. Å andra sidan är det mycket kalt runt ögonen;-)

Jag gick trapporna upp då vi var på Ikea igår.... Det var minsann på håret att jag kom mig upp de sista trappstegen.....  Undrar om mitt blodvärde har gått ner, eller om man helt enkelt bara blir i fantastiskt bra form av att behandlas för cancer??!!;-)
Vi får väl se på måndag. Då är det blodprov igen. Sedan ska jag till strålenheten för simulering och därefter är det dags för en ny runda med antikroppar (herceptin). Fullspäckad dag med andra ord!

Nu ska jag ut och gå en sväng.  Får väl se om jag får benen med mig;-)

Kram på er allihop!
Elisabeth

3 kommentarer:

 1. Kram på dig också Elisabeth. Du är guld värd!!
  Marlene

  SvaraRadera
 2. Jomenvisst. Man blir i underbar form. Konditionen förbättras, musklerna stärks och så blir man så smal. NOT.... Snacka om renovering till sommaren. Men det blir ju bättre, tackochlov!

  Ha en härlig helg ute i solen!

  Kram
  Viktoria (nysminkad och fin efter kurs på mottagningen)

  SvaraRadera
 3. Håller med Viktoria. Resultatet efter avslutad behandling är en fjunig gammal tant med 10 kilos övervikt... Fräsch som få!
  MEN - efter ett tag börjar saker och ting så smått bli normala igen.

  Kan meddela nu att jag till och med skulle våga påstå att jag har en FRISYR! Visserligen en mycket kort sådan men det är ingen "sjukfrissa" längre.

  Ögonfransarna är längre än någonsin och på benen kan jag snart göra flätor - hihi.
  Konditionen blir också bättre så nu är det bara övervikten kvar... ;p

  Med andra ord - du är helt normal!!!

  Kram!

  SvaraRadera