söndag 21 februari 2010

Lite bättre

...känner jag mig idag. Har ändå fått ta alvedon, men har gott hopp om att det inte behöver bli växelmedicinering idag iaf.;-)

Tänkte säga tusen tack till Sofia och Mikaela för jättefina blommor! Det hade ni verkligen inte behövt, det var bara trevligt att kunna hjälpa till! Fast det var förstås mycket trevligt med blommor också! ;-)

Nu har vi precis tittat på reprisen av melodifestivalen. Tjejerna fick gå och lägga sig innan de fick veta vem som vann igår, så då var det dags att kolla resultat. Linn var jättenöjd med att Timoteij gick direkt till finalen, fast hon hade velat att Crucified Barbara också skulle gått dit... Hon gillar båda ytterligheterna uppenbarligen;-) Darins söta hundögon biter inte alls på henne.....ännu iaf;-)

Idag blir det ribbe till middag... Det ni! Inte varje dag man får så god mat. För er som inte vet så är det i princip en dansk fläskstek med svålen kvar (som blir sådär underbart god och krispig) En redig söndagsmiddag, med andra ord;-)

Idag ska jag nog försöka mig på att ut och gå en sväng. Känns som det skulle kunna funka. Det har blivit kallt igen, men det känns som vi fick en liten försmak på våren igår. Solen sken och på altanen var temperaturen i solen nästan uppe i 10grader! Nu längtar jag som bara den!!!!

Ha en underbar söndag allihop!!
Kram//Elisabeth

4 kommentarer:

 1. Våra tjejers favorit var också Crusified Barbara! Tyckte själv de var riktigt coola, tror de kan gå långt i andra chansen.
  Kram/Parthena

  SvaraRadera
 2. Åh härligt det låter att ni fått en försmak på våren... det har vi tyvärr inte här. Tvärtom så känns våren VÄLDIGT avlägsen! Massor av minusgrader och hur mycket snö som helst.

  Skönt att du börjar må lite bättre nu! Det gör jag också...! :-)

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är man törstande efter lite vårtecken...en liten snödroppe och lite värmande sol vore skönt!!!!! Inte ens barnen tycker det är kul med snön längre. Härligt att du har haft en bra dag! Kram Charlott (JC)

  SvaraRadera
 4. 10 grader! Här är det 10 grader kallt!!! =(
  Låter som att du är ganska pigg i alla fall. Härligt!!!

  Kram!

  SvaraRadera